Ολυμπιακοσ Παοκ 1-2 : Olympiakos Paok 1 0 To Gkol Kai Oi Kalyteres Faseis Videos Sportstonoto / "είμαι εδώ για να δώσω το 100%"

Ο κρμέντσικ στο 90΄ πέτυχε το χρυσό. Με under 2.5 τα 5/6 τελευταία ματς του ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και κύπελλο. "είμαι εδώ για να δώσω το 100%" Ο δημήτρης τσορμπατζόγλου γράφει για το πώς ο παοκ έφθασε στην πρόκριση, αλλά και τι θα γινόταν αν οι αντίπαλοι ευστοχούσαν στο τέλος…. Του παναγιώτη μαυρίδη mavridis@makthes.gr ήταν μία μαγική βραδιά για τους.

Μία παράδοση 14 ετών σπάει! Olympiakos Paok 1 2 H Apogohteysh Twn Ery8roleykwn Pics Gazzetta
Olympiakos Paok 1 2 H Apogohteysh Twn Ery8roleykwn Pics Gazzetta from www.gazzetta.gr
Με αποτέλεσμα να κάνει γλυκό φίνις στη σεζόν.το σκορ. Ο παοκ λύγισε τον ολυμπιακό στο 90' Μία παράδοση 14 ετών σπάει! Τα καπνογόνα δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα. ολυμπιακοσ παοκ ολυμπιακοσ παοκ τελικοσ κυπελλοσ ελλαδοσ. Καραϊσκάκης στο +5 ο δικέφαλος του βορρά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας εδραιώθηκε ο παοκ στη super. Του ακυρώθηκε μάλιστα και γκολ στο τέλος. Ο παοκ λύγισε τον ολυμπιακό στο 90'

Ο κρμέντσικ βρίσκει δίχτυα στο 90'

Τον αγώνα τον πήρε ο κόσμος. Μία παράδοση 14 ετών σπάει! 45 ρέαμπτσιουκ 6 εμβιλά 3 σεμέδο καμαρά 11 αραμπί 66 πάπε σισέ 5 μπουχαλάκης 28 βαλμπουενά 14 ανδρούτσος 5 βαρέλα 7 καντουρί 88 ζίβκοβιτς 4 ινγκασον 22 σβαμπ 14 ζίβκοβιτς 20. Στην φύση τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως είναι το φυσιολογικό! Ο ολυμπιακός ήταν ανώτερος, αλλά το σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο κατάφερε να οδηγήσει το ματς με τον παοκ σε διακοπή, μετά τον ξεδιάντροπο μη καταλογισμό πέναλτι στον μακ, ο οποίος αποβλήθηκε κιόλας. Ο παοκ ήταν ο μεγάλος νικητής του κυπέλλου ελλάδας. Σε ένα αν μη τι άλλο απολαυστικό τελικό κυπέλλου, οι θεσσαλονικείς βγήκαν νικητές με ένα γκολ στην. Ο παοκ κατέκτησε το όγδοο τρόπαιο της ιστορίας του και τέταρτο τα τελευταία πέντε. Ι ν ι ν η. Δεν αποφέρει κάτι το κόρνερ για. Με under 2.5 τα 5/6 τελευταία ματς του ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με goal/goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια του παοκ στο πρωτάθλημα. Τρομερή πάσα του ελ καντουρί στον ζίφκοβιτς, που απέφυγε και τον σα και στη κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με αποτέλεσμα να κάνει γλυκό φίνις στη σεζόν.το σκορ. Ο παοκ λύγισε τον ολυμπιακό στο 90' 45 ρέαμπτσιουκ 6 εμβιλά 3 σεμέδο καμαρά 11 αραμπί 66 πάπε σισέ 5 μπουχαλάκης 28 βαλμπουενά 14 ανδρούτσος 5 βαρέλα 7 καντουρί 88 ζίβκοβιτς 4 ινγκασον 22 σβαμπ 14 ζίβκοβιτς 20. Παίξαμε όπως δεν έπρεπε να παίξουμε. Με goal/goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια του παοκ στο πρωτάθλημα.

Σε ένα αν μη τι άλλο απολαυστικό τελικό κυπέλλου, οι θεσσαλονικείς βγήκαν νικητές με ένα γκολ στην. To Kypello Sth 8essalonikh
To Kypello Sth 8essalonikh from www.zougla.gr
Του παναγιώτη μαυρίδη mavridis@makthes.gr ήταν μία μαγική βραδιά για τους. Κυπελλό, κύπελλο στον πύργο τον λευκό! Ο ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Το νέο msn, η δική σας συλλογή με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει ό,τι καλύτερο σε ειδήσεις, αθλητισμό. Κυπελλό, κύπελλο στον πύργο τον λευκό! Ο δημήτρης τσορμπατζόγλου γράφει για το πώς ο παοκ έφθασε στην πρόκριση, αλλά και τι θα γινόταν αν οι αντίπαλοι ευστοχούσαν στο τέλος…. Ανάλυση, λεπτομέρειες, η επόμενη ημέρα με τη ριέκα και. Θρίαμβος του παοκ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας στο γ.

Έφτασε η ημέρα για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1!

Ο παοκ λύγισε τον ολυμπιακό στο 90' Σε ένα αν μη τι άλλο απολαυστικό τελικό κυπέλλου, οι θεσσαλονικείς βγήκαν νικητές με ένα γκολ στην. Μείνετε στο eleftherostypos.gr και παρακολουθείστε όλα όσα θα συμβούν. Ο ολυμπιακός ήταν ανώτερος, αλλά το σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο κατάφερε να οδηγήσει το ματς με τον παοκ σε διακοπή, μετά τον ξεδιάντροπο μη καταλογισμό πέναλτι στον μακ, ο οποίος αποβλήθηκε κιόλας. Ν η ν ν ν. Παίξαμε όπως δεν έπρεπε να παίξουμε. Δεν αποφέρει κάτι το κόρνερ για. Είχε μια κλασική ευκαιρία με κεφαλιά του ελ αραμπί στο 13′, ενώ στο 20. Βιντεο] 19:36 23 οκτωβρίου 2016. Βεϊρίνια με πέναλτι (34') και εμβιλά (50') τα άλλα γκολ. Κι ο παοκ το έκανε. "είμαι εδώ για να δώσω το 100%" Live streaming* live μετάδοση σε κορυφαία πρωταθλήματα.

Το νέο msn, η δική σας συλλογή με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει ό,τι καλύτερο σε ειδήσεις, αθλητισμό. Ν ν ι ν ν. Σε ένα αν μη τι άλλο απολαυστικό τελικό κυπέλλου, οι θεσσαλονικείς βγήκαν νικητές με ένα γκολ στην. Ν ν ν ν ι. Με under 2.5 τα 5/6 τελευταία ματς του ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Κυπελλούχος χώρα μας ο δικέφαλος στο 90′. To Kypello Sth 8essalonikh
To Kypello Sth 8essalonikh from www.zougla.gr
Ο κρμέντσικ βρίσκει δίχτυα στο 90' Ο ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Με την μαγκιά του, με τους παίκτες του και τον προπονητή του που πήρε όλα τα ρίσκα. Το νέο msn, η δική σας συλλογή με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει ό,τι καλύτερο σε ειδήσεις, αθλητισμό. Και πανο θα σηκωνουμε και γιορτη. Του ακυρώθηκε μάλιστα και γκολ στο τέλος. 45 ρέαμπτσιουκ 6 εμβιλά 3 σεμέδο καμαρά 11 αραμπί 66 πάπε σισέ 5 μπουχαλάκης 28 βαλμπουενά 14 ανδρούτσος 5 βαρέλα 7 καντουρί 88 ζίβκοβιτς 4 ινγκασον 22 σβαμπ 14 ζίβκοβιτς 20. Θρίαμβος του παοκ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας στο γ.

Ο ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο.

Το… τρελό αγόρι με το στρινγκ! Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη του τελικού του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ. Ν ν ν ν ν. Βεϊρίνια με πέναλτι (34') και εμβιλά (50') τα άλλα γκολ. Ο παοκ λύγισε τον ολυμπιακό στο 90' 45 ρέαμπτσιουκ 6 εμβιλά 3 σεμέδο καμαρά 11 αραμπί 66 πάπε σισέ 5 μπουχαλάκης 28 βαλμπουενά 14 ανδρούτσος 5 βαρέλα 7 καντουρί 88 ζίβκοβιτς 4 ινγκασον 22 σβαμπ 14 ζίβκοβιτς 20. Κυπελλούχος χώρα μας ο δικέφαλος στο 90′. Ο ολυμπιακός ήταν ανώτερος, αλλά το σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο κατάφερε να οδηγήσει το ματς με τον παοκ σε διακοπή, μετά τον ξεδιάντροπο μη καταλογισμό πέναλτι στον μακ, ο οποίος αποβλήθηκε κιόλας. Ν ν ι ν ν. Ν η ι η η. Μία παράδοση 14 ετών σπάει! Του παναγιώτη μαυρίδη mavridis@makthes.gr ήταν μία μαγική βραδιά για τους. Ν η ν ν ν.

Ολυμπιακοσ Παοκ 1-2 : Olympiakos Paok 1 0 To Gkol Kai Oi Kalyteres Faseis Videos Sportstonoto / "είμαι εδώ για να δώσω το 100%". Ο κρμέντσικ στο 90΄ πέτυχε το χρυσό. Του ακυρώθηκε μάλιστα και γκολ στο τέλος. Ν η ι η η. Το κύπελλο ξανά στον πύργο το λευκό! Έφτασε η ημέρα για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1!